Læsetid: 1 min.

FOLK

26. maj 1998

Paul Johnson
*Den konservative britiske historiker Paul Johnson prædiker ivrigt "familieværdier". For nylig gjorde han det i et essay i anledning af sin 40 års bryllupsdag. Det har gjort hans elskerinde gennem 11 år, Gloria Stewart, så rasende, at hun beretter om deres forhold til dagbladet The Observer. Hun er også sur over, at mønsterægtemanden Johnson har skiftet hende ud med en ny elskerinde.

Frederik
*Hvis det er undgået deres opnærksomhed, fylder HKH kronprins Frederik i dag 30 år. Han vil modtage folkets hyldest fra Chr. IXs Palæs balkon, og ugebladet Se og Hør overrækker ham en peberkværn.

Charlie Sheen
*Efter en periode som "genfødt kristen" har filmstjernen Charlie Sheen igen problemer med stimulanserne. Han er indlagt på et hospital i Los Angeles efter at have taget en overdosis narkotika.

Landmænd
*I dag holder Landbrugsraadet årsmøde hos Danske Pels Auktioner. Så kan svinebaronerne benytte lejligheden til at kigge på en lille ting til fruen.

Søren Gericke
*Sortsnakkeren og kokken Søren Gericke udgiver denne tirsdag værket Det snublende køkken - en kogebog. Ordene er han i alt fald ferm til at snuble i.

Prinsesse Benedikte
*Brudens stolte moder åbner i dag i Gråsten udstillinge Det unge pars levnedsløb. Det er sør'me en skam, at der er så langt til Gråsten fra her, hvor vi sidder. Vi
vil gerne vide alt om greve Jefferson-Friedrich von Pfeil und Klein-Ellguth.

Hans Jørgen Nielsen
*Det er snart et fuldtidsjob at være valg-orakel. Valgforskeren Hans Jørgen Nielsen deler til formiddag sine indsigter med den udenlandske presse i International Press Centre i København. Det er dagen før dagen før.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her