Læsetid: 1 min.

FOLK

16. maj 1998

Thorkild Simonsen
*Indenrigsminister Simonsen taler lørdag om Højskolens ansvar for de nye danskere. Det foregår på Haslev Udvidede Højskole, hvor indenrigsministeren selv var elev for 50 år siden.

Nej-rockere
*Folkebevægelsens Ungdom står for et arrangement mod Amsterdamtraktaten på Rådhuspladsen i København lørdag - Rock mod Traktaten. Man mindes Monrad og Rislunds mesterværk Rock mod skæl.

Matt Damon
*Filmskuespilleren Matt Damon har i Las Vegas deltaget i VM i poker. Han klarede sig net, men ikke prangende. I filmen Rounders spiller Damon just en pokerspiller.

Larry King
*Man behøver ikke være sports- eller rockstjerne for at score kassen. Talk-show- værten Larry King har just fornyet sin kontrakt med CNN for fem år. Den garanterer ham et minimumsbeløb på syv mill. dollar årligt.

Jan Stage
*Jægerkorpset er fra søndag vært for et kursus for kommende krigskorrespondenter. Vi kender en mand, der ville være et oplagt emne som underviser.

Carsten Jarlov
*Direktør, cand.scient.pol. Carsten Jarlov fylder 50 år lørdag. Han måtte se sin karriere bremset kraftigt, da han kom galt af sted som skattedirektør under Himmerlandsbank-sagen. Nu er han direktør for noget mindre indgribende og mindre prestigefyldt - Slots- og Ejendomsstyrelsen.

Margrethe II
*Hendes Majestæt d. II. er på uofficielt besøg i Island, hvor en udstilling af hendes kirketekstiler åbner lørdag. Søndag skal Majestæten i kirke i Reykjavik.

Nordmænd
*Som vi plejer van, skal vi advare om, at man søndag løber en betydelig risiko for at løbe ind i chauvinistiske norske berusere. Det er 17. maj - Norges nationaldag.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her