Læsetid: 1 min.

Folk

29. juni 1998

Michael Jackson
*Pop-guruen Michael Jackson ser åbenbart sig selv som en ny Disney - han har længe arbejdet med planer om en stor forlystelsespark ved Warszawa, og nu vil han også bygge én i Rio de Ja-neiro, meddeler den brasilianske bys bystyre.

Giacomo Leopardi
*På denne dag for 200 år siden fødtes Giacomo Leopardi, som senere skulle blive en af Italiens største lyrikere. Han døde syg, fattig og nedbrudt kun 39 år gammel.

Julie
*I herværende bladhus er der talent på alle planer. Julie, som er studentermedhjælp i arkivet, læser matematik på universitetet og har just fået 13 i Algebra 2. Vi gratulerer.

Stella McCartney
*Paul McCartney's 26-årige datter Stella har trukket sig fra et regeringsudpeget panel, som skal modernisere Storbritanniens image. Hun har ikke tid p.gr.a. sit arbejde som designer i Paris.

Pælesiddere
*Denne mandag starter den årlige pælesiddekonkurrence i Karrebæksminde. Det lyder ærlig talt umådelig kedeligt.

Alexandra
*Den sønderjyske landmandskone, HKH prinsesse Alexandra, besøger dagen før sin fødselsdag tirsdag Røde Kors' 75 års jubilæumslejr i den midt-vestjyske by Vinderup.

Newt Gingrich
*Den republikanske House Speaker vil gerne hjælpe de rige: han foreslår endnu en nedsættelse af den amerikanske kapitalvindingsskat. "Det er de risikovillige, investorerne og iværksætterne, der skaber den økonomiske vækst", erklærer Mr. Gingrich.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her