Læsetid: 1 min.

FOLK

27. juni 1998

Jack Nicholson
*Manden med ulvesmilet er på Cuba, hvor han besøger det statslige filminstitut samt Partagas tobaksfabrikken. Nicholson er kendt som en stor ynder af cubanske cigarer. Hvis han bruger penge under opholdet, er det en overtrædelse af USAs handelsembargo mod Cuba.

Bödewadt
*Tønder Museum har lørdag fernisering på en udstilling med værker af sølvsmedefamilien Bödewadt, som fostrede nogle af vore fineste sølvmestre og drev virksomhed i marskbyen i over 200 år.

Ryttere
*Afdelingen for alternativ sportsorientering meddeler, at der i weekenden er danske mesterskaber i ridebanespringning i Ikast.

Michael Laudrup
*Søndag aften afslutter Michael Laudrup sin brillante fodboldkarriere på Stade de France i Paris mod Nigeria. Hvis han altså er på holdet - og hvis ikke Danmark uventet skulle gå hen og vinde.

Bøsser og lesbiske
*Lørdag holder bøsser og lesbiske Gay Pride-parade i København. Samtidig markeres 50-årsdagen for oprettelsen af Landsforeningen for Bøsser og Lesbiske.

Per Gammelgaard
*Den jyske forfatter Per Gammelgaard fylder 50 år søndag. Han er bl.a. kendt for nogle digtsamlinger med afsæt i jazzen. Debut'en fra 1972 hedder således Min mormor og john coltrane. Senere kom bl.a. Charlie Parker i sommernatten.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her