Læsetid: 1 min.

FOLK

11. juni 1998

Yasser Arafat
*Den palæstinensiske leder, formand Yasser Arafat, kommer i morgen til Rom, hvor han kommer i audiens og får lejlighed til at underholde sig med Den Hellige Fader.

Henrik
*Det er HKH Prinsens fødselsdag i dag. Han er protektor for Det nationale Hestesportcenter syd for Århus, som på dagen skal begynde at afdrage en ophobet gæld på 12 mill. kr. Det er nemlig også Fandens fødselsdag.

Bob Dylan
*Hr. Robert Zimmermann er i hovedstaden, hvor han i aften giver koncert i Forum på Frederiksberg. Der skal selvfølelse til at tage kunstnernavn efter Dylan Thomas - men Zimmermann har vist sig at kunne bære det.

Folkevalgte
*Folketinget har i dag første behandling af et forslag til folketingsbeslutning om genåbning af den direkte toglinie til Berlin. Det lyder som en så indlysende rigtig idé, at det næppe kan vedtages.

Niels Fog
*Købmand Niels Fog, som også er formand for Dansk Arbejdsgiverforening, skal i morgen i retten i Stege. Han er tiltalt for overtrædelse af lukkeloven.

Rolling Stones
*Når geriatri-rockerne The Rolling Stones kommer i gang med deres udsatte Europa-turné, vil de bl.a spille i Moskva. Men de har aflyst fire planlagte koncerter i hjemlandet England - af skattetekniske grunde.

Lars Kolind
*Den filosofisk anlagte og socialt bevidste erhvervsmand og spejderfører Lars Kolind fratræder i dag som adm. direktør for den banebrydende høreapparatvirksomhed Oticon. Men man vil utvivlsomt høre mere til ham fremover.

Hans Hækkerup
*Det amerikanske forsvarsministeriums yndlings-allierede, forsvarsminister Hans Hækkerup, får fredag besøg af kollega William S. Cohen fra Pentagon.

Redigeret af Flemming Kyed

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu