Læsetid: 1 min.

FOLK

9. juni 1998

Bob Hope
*Bob Hope indtræder nu i den lille klub af berømtheder, der er meldt død uden at være det. Det falske rygte blev udbasuneret af et Kongresmedlem, flere politikere udtalte mindeord, og Reuter viderebragte meddelelsen, før den blev kraftigt dementeret af den 95-årige skuespillers datter.

Beatles
*De tre tilbageværende Beatles, George, Ringo og Paul sang i går for første gang i 30 år sammen offentligt ved en mindehøjtid for Linda McCartney. Hvis alt ellers gik efter planen, lød sangen, Let it be, for 700 tilstedeværende i St. Martin-kirken i London.

Øyvind Ekeland
*To minutter før der fløjtes til kamp mellem Brasilien og Norge, vil Ekeland fra Stavanger blive gift med sin brasilianske samleverske, et såkaldt samba-bryllup. I hvert fald hvis det står til Ekeland, der arbejder heftigt på sagen. Et fodbold-VM kan misbruges til meget.

Peter Mygind
*Taxa-skuespilleren var i går blandt modtagerne af Livsglædens Pris, stiftet af Simon Spies. Andre begavede var bl.a. Thomas Helmig, Thomas Fryland, Linje 3 og Dorit Otzen, Sidstnævnte er leder af værestedet Reden.

Klaus Lynggaard
*Vor tidl. rockkritikers nye musikmagasin, Blender, er nu i kioskerne, et tykt hefte på 148 s. i farver og i flot, glittet udstyr. Dækker i det første nummer hele musikspektret fra Bjørn Svin til Frank Sinatra og lidt til.

Pia Kjærsgaard
*Vi skrev i går, at råbåndene med Pia Kjærsgaard på Nørrebro ville blive udleveret på et pressemøde med TV-Stop. En fejl, Folk-vikaren beklager. Båndene blev ikke udleveret. Der er hellere ikke planer om at sende dem i butikshandelen.

Redigeret af Kristen Bjørnkjær

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her