Læsetid: 1 min.

Folk

22. juni 1998

Søren Ryge Petersen
*Historier fra Danmark III af Søren Ryge Petersen udkommer i dag på forlaget Gyldendal. Mærkeligt, at man kan blive et anerkendt orakel ved at have "grønne fingre".

Statistikere
*Denne mandag kommer "forbrugerforventningsundersøgelsen" for juni fra Danmarks Statistik. Den har nok ikke nået at tage højde for de ændringer i forventningerne, der indtrådte hos husejere og bedrelønnede i onsdags.

Erich Maria Remarque
*Når det øvrige forfatterskab er glemt, vil Eric Maria Remarque (f. 22.6. 1898) blive husket for en af tidernes mest læste anti-krigsromaner, Intet nyt fra Vestfronten fra 1927. Den opnåede den ære at blive et af de første værker på propagandaminister Goebbels bogbål i Berlin i 1933.

Steven Spielberg
*En Jonathan Norman, som er dømt for at forfølge og true filminstruktøren Steven Spielberg, har fået en fængseldom på 25 år til livstid. Så er det problem foreløbig løst.

Frank Sinatra
*Afdøde Ol' Blue Eyes var skeptisk over for medicin, nærede mistro til læger og hadede hospitaler, siger hans søn Frank Jr. Man forstår ham.

Elizabeth II
*Er hun ved at blive blødsøden på sine gamle dage? Ifølge avisen Daily Mail har Hendes Britanniske Majestæt åbnet pungen og bidraget med 500.000 pund, så Hertuginden af York (Susan Ferguson alias Fergie) kunne købe hus uden for London.

Elton John
*Double-koncerten i aften i parken i København med Elton John og Billy Joel er blevet til en single-koncert med Elton John. Billy Joel har meldt forfald - hans helbred er som A Candle in the Wind.

Ornitologer
*Dagen i dag er sidste frist, hvis man ønsker at deltage i afstemningen om Årets Fugl. Efter pinsepakken er gribben vel et godt bud.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her