Læsetid: 1 min.

FOLK

16. juli 1998

Nelson Mandela
*Lad de små børn komme til mig - Sydafrikas statspræsident Nelson Mandela fylder 80 år næste søndag, og han tager hul på begivenheden med en fest i dag for 1400 børn i Kruger National Park.

Klokkespillere
*Fra i dag afholdes Danmarks første klokkespilfestival i Løgumkloster. Klokkerne ringer til 29. ds.

Ralph Lauren
*Modekongen Ralph Lauren giver 13 mill. dollar til The Smithonian Institute i Washington D.C. Pengene skal bruges til at restaurere det flag, der gav inspirationen til nationalsangen The Star Spangled Banner.

Lærere
*Denne torsdag indledes i Graz den tredje kongres under titlen Lærere for Fred. Vi kender en hel del lærere, der gerne vil have fred.

Teddy Teirup
*Den romantiske koncert-pianist Teddy Teirup - lidt af en havkat i det klassiske hyttefad - fylder 60 år fredag. Mange vil kende ham fra et mangeårigt samarbejde med en anden stor kunstner, skuespilleren Jens Okking.

Frederik Hoppe
*Vi skal erindre eventuelle efterkommere efter kammerherre Frederik Hoppe om, at fredag er sidste frist for at søge om at få en portion af Det Hoppenske Familielegat.

Nicholas
*Det er blevet udsat gang på gang, men altså: fredag skulle det stå til troende, at Zar Nicholas d. II. med nærmeste familie bliver genbegravet i Peter og Paul Katedralen i Skt. Petersborg. Familien blev myrdet af bolsjevikker i forbindelse med Den store Oktoberrevolution.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her