Læsetid: 2 min.

Sportsfolk

24. juli 1998

Eros Ramazotti
*Da den italienske crooner den 2. juni gav koncert i Parken var han iført en hvid FCK-hue. Kynikere fandt, at det var for at lefle for den del af publikum, der ikke er til Brøndby. Men Eros er skam ægte FCK'er, for ifølge FCK's fanblad købte han samme dag for 1.919,20 kroner FCK-effekter i FCK-butikken.

Walter Godefroot
*Telekoms sportsdirektør var alt andet end tilfreds med Jan Ullrichs kørsel efter punkteringen ved foden af Plateau de Beille. Ullrichs spurt op ad bjergsiden karakteriseres overfor avisen L'Equipe som kørsel med hovedet under armen.

Lance Armstrong
*Amerikaneren, som desværre ikke er med i Frankrig, har endnu engang meddelt sit comeback til den europæiske scene. Ifølge sportsdirektør Johnny Weltz kører Armstrong for US Postal i Vuelta a Espagna.

Miguel Indurain
*Spanieren er tilbage i tourens centrum. Han var med i Irland for at følge tour-starten for den spanske sportsavis Marca. Men derefter forsvandt den fem-dobbelte tour-vinder. Han ankom dog som den første til Luchon. Måske fordi han kørte i sin Mercedes sammen med konen Maria og lille Indurain.

Frédéric Moncassin
*Gan-holdets nu udgåede sprinter, Frédéric Moncassin, tager nu bladet fra munden. Overfor fransk presse slår han fast, at Virenque optræder som en engel, men opfører sig som det modsatte i feltet.

Richard Virenque
*Kæledæggens engleoptræden kunne i går opleves i et eksklusivt interview i den franske avis, Le Figaro. Her takker Virenque alle, som langs med ruten har støtte ham og Festina. "Det glemmer jeg aldrig. Aldrig," lyder det fra Virenque. Figaro-journalisten glemmer dog at spørge Virenque, om han har brugt EPO.

Vincent Lavenu
*Sportsdirektøren for Bo Hamburgers Casino-hold han sænket ambitionerne i forhold til sin unge holdkaptajn. Efter Hamburgers tidstab siger Lavenu, at det bliver svært for det danske håb at slutte blandt de fem bedste, når Touren ankommer til Paris.

Thomas Ullrich
*Den 21-årige lillebror, som dagligt følger touren på storskærm i Dresden, erklærer, at han går efter en professionel kontrakt. Efter to operationer siger unge Ullrich, at han er klar til at stille op ved næste års tyske mesterskaber.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her