Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

3. juli 1998

Vinnie Jones
*Fodboldspillets svøbe nummer ét blev torsdag idømt 100 timers samfundstjeneste, da han i retten i London blev fundet skyldig i et overfald på en nabo i november sidste år. Jones slår pt. sine folder (og modstandere) som spillende coach i Queens Park Rangers.

Flemming Østergaard
*FC Københavns direktør meddeler, at klubben onsdag overtog driften af Cirkusbygningen i København. En oplysning, Brøndby-supportere vil vide at værdsætte.

Velmenende veteraner
*En perlerække af tidligere stjernespillere med bl.a. tyske Franz Beckenbauer og franske Jean Tigana i spidsen vil søndag den 12. juli spille en velgørenhedskamp i fodbold til fordel for den franske gendarm, der blev overfaldet af tyske hooligans den 21. juni - og som stadig ligger i koma. Overskuddet fra kampen vil blive indsat på en særlig fond, der skal give støtte til den franske gendarm og hans familie.

Nye B 93'ere
*Østerbro-klubben B 93 køber nu vildt ind i forsøget på at overleve den første sæson i Faxe Kondi® Superligaen. Forleden købte klubben således Christian Bank fra Køge, og nu er Lasse Sigdal fra Roskilde og Christian Taylor fra Brønshøj stødt til truppen.

Anja Andersen
*Danmarks ubestridte håndbolddronning stod i spidsen for løjerne, da Danmark i aftes vandt finalen i Scandinavian Open med 34-24 over Norge. Efter onsdagens jævne indsats mod Polen, der slap med et nederlag på 28-30, var udspilningen af de norske kvinder en gave til den nytiltrådte landstræner, 31-årige Jan Pytlick.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her