Læsetid: 1 min.

FOLK

27. august 1998

Alexandra
*I dag starter årets kræmmermarked i Hillerød. Festlighederne kulminerer, når prinsesse Alexandra søndag modtager Gøgler-korset.
Man spørger sig selv hvorfor?
Svend Auken
nMiljø- og energiministeren skal i dag i samråd om vindmølleplanlægning. Som faste læsere af dette dagblad ved, er det et emne, der deler vandene (eller er det snarere vindene?).

Peter Rohde
*I dag procederer anklageren i sagen om danmarkshistoriens største erstatningskrav for uberettiget fængsling. Den tidligere svømmer Peter Rohde kræver 21 mio. kr. i Københavns Byret.

Prinsesse Diana
*Er der ved at opstå en vis Diana-træthed? En komité, der havde arrangeret en velgørenhedsmarch langs prinsessens begravelsesrute forleden, havde ventet ca. 15.000 deltagere. Der kom kun et par hundrede.

Reimar Bo
*Fredag holder DR 1 pressemøde i restaurant Josty på Frederiksberg om et nyt debatprogram. Det hedder Reimar Bo. Det står herefter enhver frit for at gætte, hvem der er programmets studievært.

Richard Attenborough
*Den britiske filmmand Richard Attenborough fylder 75 år fredag. Hans største satsning var helaftensfilmen Gandhi fra 1982. I de senere år er det nok Shadowlands fra 1993, der står stærkest.

Hans Thustrup Hansen
*Kulturborgmesteren åbner i morgen på Københavns Bymuseum en udstilling med titlen I magt og enevælde. Den omhandler ikke forhold på byens rådhus nu om dage, men perioden 1660-1840.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her