Læsetid: 1 min.

FOLK

7. august 1998

Ben Johnson
*Sportsfolk er nu dygtige til at sige modsætningsfyldte ting. Den canadiske sprinter, som pga. doping fik frataget sit OL-guld fra Seoul i 1988, hævder således, at også alle hans konkurrenter i årevis tog doping. Man kunne blot aftale med arrangørerne at undlade at lade sig teste. Alligevel hævder Johnson, at der blev fusket med lige netop hans prøve, og han har lagt sag an for at blive renset.

Marco Pantani
*Piraten og tour-vinderen med det lette tråd kommer til København for at køre
gadeløbet Ole Ritter Classic på søndag. Mon ikke han stikker af op ad Valby Bakke?

Martin Jørgensen
*Landsholdets nu eneste tekniske spiller er for skadet til at kunne stille op i testkampen mod Tjekkiet den 19. august. Også midterforsvaret Marc Rieper og Jes Høgh er tvivlsomme.
Vi glæder os til et gensyn med Jacob Laursen og co.

Isabella Felsum
*Ridepigen fra Ålsgårde har vundet guld i freestyle-dressur for juniorer ved de nordiske mesterskaber i Hedeland ved Roskilde. Oven i købet på en islandsk hest.

Thomas Thøgersen
*Den forfængelige Brøndby-spiller har ladet sig kortklippe. Og det har givet bonus. Den ny bulldog-frisure har banet vejen for en kontrakt med den engelske 1. divisionsklub Portsmouth.

Alex Zülle
*Den schweiziske cykelrytter, der sammen med de øvrige Festina-ryttere blev smidt ud af Tour de France, har stillet op til en enkeltstart i Lausanne. Men det er jo også udenfor fransk jurisdiktion.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu