Læsetid: 1 min.

Folk

5. august 1998

Johannes Paul II
*Den hellige Fader optræder nu på musikvideo. Vatikanet udsender en sådan med highlights fra Pavens karriere og musik af den italienske sanger Amedeo Minghi.

Hubert Védrine
*Fra storpolitikken: Sammen med sin danske kollega Niels Helveg Petersen aflægger Frankrigs udenrigsminister Hubert Védrine fra i dag besøg i Grønland, hvor han både skal diskutere bilaterale relationer mellem Frankrig og Grønland og forholdet mellem den kolde ø og EU med landsstyreformand Jonathan Motzfeldt.

Helena Christensen
*Topmodellen Helena Christensen, som ellers har bebudet, at hun er gået på pension, deltager i aften i Charlotte Sparres modeshow i Gentofte.

Henrik Dam Kristensen
*Fødevareministeren fra Vorbasse er denne onsdag i samråd med Folketingets fødevareudvalg om salmonellabakterien DT 104. Han har denne sommer lært, at en sympatisk fremtoning og et troværdigt tungemål ikke altid er nok i politik.

Vagn Skovgaard-Petersen
*Professor Vagn Skovgaard-Petersen holder til formiddag festforelæsning på Christiansborg i anledning af 150 års jubilæet for oprettelsen af tilsynet med de lærde skoler i Danmark. Festligt og lærd!

Liggecyklister
*I dag starter EM for liggecyklister i Roskilde som led i byens 1000 års jubilæum. Det må da være en ren sport?

Catherine Deneuve
*I et interview med New York Post udtaler den franske filmstjerne Catherine Deneuve: "Amerika er et mærkeligt land. De fleste pornografiske film fremstilles i USA, og alligevel skal De Forenede Staters præsident for retten for at have haft en affære. Utroligt!"

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu