Læsetid: 1 min.

Folk

3. august 1998

Anne Wivel
*Der er allerede godt bud efter Anne Wivels nyeste kortfilm. Den vil i den kommende tid blive vist ved filmfestival i Odense, ved festugen i Århus, i Filmhuset i København samt på DR2. Filmen, der portrætterer digterpræsten Møllehave, hedder Johannes´ hjerte.

O. J. Simpson
*Manden, der købte den mordfrikendte Simpsons hus har fået nok af turister, som standser op for at glo. Nu har en bulldozer jævnet huset med jorden.

Frank Sinatra
*Medierne har i deres hidsige jagt på nyheder fundet den mand, der pudsede Frank Sinatras sko (!) på et svensk hotel i 1953. De var så udtrådte, at han måtte give dem en så probat behandling, at de blev ødelagt. Sinatra blev arrig, men skopudseren holder alligevel af hans sange.

Leif Sylvester
*Galleriejer Leif Sylvester fra galleriet Python i Borgergade har indbudt sig selv til at udstille. "En hel masse ingenting, nogle klatter og strøg" bliver til væsener med liv og sjæl, hedder det beskedent i indbydelsen til ferniseringen på torsdag.

Kossim Gafarov
*Tadsjikistans turistchef får sit hyr, når landets højeste bjerg, hidtil kendt som Kommunismens Bjerg, til september skifter navn. Det skal fremover hedde Ismail Samoni efter en herre, der i oldtiden grundlagde et iransk dynasti. Så nu kommer alle landkortene til kort.

Henning Moritzen
*I dag bliver den kongelige skuespiller 70 år. Han fejres bl.a. med en reception i publikumsfoyeren. Moritzen er aktuel med en stor præstation i Thomas Vinterbergs prisbelønnede Cannes-film, Festen.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu