Læsetid: 1 min.

Folk

17. august 1998

James Dean
*For en måneds tid siden forsvandt James Deans gravsten. Den blev siden fundet i en vejgrøft og er nu atter på plads på Park Kirkegården i Fairmount, Indiana. Kultstjernen Dean blev dræbt i sin Porsche ved en bilulykke i Californien d. 30. september 1955, kun 24 år gammel.

Sri Sri Ravi Shankar
*På det mondæne hotel Phoenix i Københavns Bredgade er der i dag pressemøde med den "åndelige leder" Sri Sri Ravi Shankar.

Thore Skulberg
*Herværende dagblads annoncechef, norskfødte Thore Skulberg, er ankermand for Københavns Petanque Klub, når denne i dag møder pressen til en dyst i Kongens Have.

Ya-Hui Wang
*Ved en koncert i aften i Tivolis Koncertsal med Radiosymfoniorkesteret bliver dette dirigeret af nr. 2 i årets Malko-konkurrence, Ya-Hui Wang. Den klassiske musik synes p.t. domineret af asiatiske navne.

Pingo
*Denne mandag er sidste frist for at søge optagelse i Søværnets Frømandskorps. Klarer man skærene, kan man få lejlighed til at motionere sammen med HKH Kronprinsen.

W. J. Clinton
*Det er den med spænding imødesete dag, hvor William Jefferson Clinton skal vidne om sine relationer til en vis Ms. Monica Lewinsky. Se lederen her på siden

Connie Hedegaard
*Den fhv. folketingskvinde og fhv. radioavis-boss Connie Hedegaard debuterer i aften som studievært i DR 2's nyhedsmagasin Før deadline. Det er nok også sjovere end at deltage i den konservative borgerkrig.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her