Læsetid: 1 min.

Folk

29. september 1998

Pia Kjærsgaard
*Forlaget Peter Asschenfeldt udsender denne tirsdag nogle såkaldte 'midtvejserindringer' af
Danmarks kendteste og mest danske hjemmehjælper, partiejer Pia Kjærsgaard, Dansk Folkeparti.

Arne Nielsson
*Den tidligere tidobbelte verdensmester i kano, Arne Nielsson, taler i dag i Esbjerg ved et arrangement i Foreningen Danske Sælgere. Hans emne er Viljen til sejr - mental træning for sælgere. Det lyder inspirerende.

Fodgængere
*I 1996 (seneste år, hvorfra der foreligger statistik) blev 1.382 fodgængere dræbt eller kvæstet på Los Angeles' gader. De ku' også bare have kørt i bil som alle andre.

Magnus Mills
*I oktober uddeles Storbritanniens mest prestigerige litterære pris, The Booker Prize. Blandt de nominerede er en London-buschauffør Magnus Mills, som i sin fritid har skrevet bogen The Restraint of Beasts.

Chr. Braad Thomsen
*Den kendte forfatter og filminstruktør Chr. Braad Thomsen står for en såkaldt 'bogfernisering' i eftermiddag i Dansk Forfatterforening. Sammen med den kendte lyriker Asger Schnack har han skrevet en bog om den kendte amerikanske singer/songwriter Robert Zimmermann.

Elvis Presley
*En Robert Louis Rodrigez er fængslet i Dallas, Texas, sigtet for at have stjålet The King's sorte læderjakke fra et museum i Memphis. Godt, det ikke var hans Blue Suede Shoes!

Helmut Kohl
*Uden gnist af ironi vil rubrikbestyreren på denne dag gerne takke farvel til en af denne spaltes faste figurer gennem en årrække. Der Grosse Helmut er en mand, som både Tyskland og dets naboer har været godt tjent med.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her