Læsetid: 1 min.

Folk

15. september 1998

Bruce Springsteen
*The Stone Pony - legendarisk klub i Asbury Park, New Jersey, hvor The Boss tjente sine musikalske sporer - lukker nu. "The days of Bruce Springsteen-type of rock and roll are gone", siger indehaveren, Steven Nasar.

H.C. Andersen
*Vi har hørt en lille fugl synge om et pressemøde i dag i Folketeatret i København om en musical over H.C. Andersens Nattergalen. Og ja - musikken er af Sebastian.

Eigil Nielsen
*Select Sport holder i dag reception i anledning af, at firmaets grundlægger, Eigil Nielsen, fylder 80 år. Ældre læsere vil erindre ham som en af tidernes mest kendte danske fodboldmålmænd.

Piet van Deurs
*Hvad er det? DR holder i eftermiddag reception i tv-byen for programredaktør Piet van Deurs. Han har præsteret noget så sjældent som at overleve 40 år i institutionen. Det mer' end snerper, ville han nok selv sige.

Østersåbnere
*I eftermiddag er der ædel kappestrid på Hotel d´Angleterre i København. Det er de danske mesterskaber i den disciplinen østeråbning, der er på programmet. 16 køkkenchefer konkurrerer i fire heat, og vinderen går videre i VM, som afvikles i Galway, Irland d. 25. september.

Alexandra
*HKH prinsesse Alexandra indleder i dag en rejse for Dansk Røde Kors. Hun skal besøge Røde Kors i Vietnam frem til 20. ds.

Margrethe Vestager
*Næppe er den unge ministers aura faldet til ro efter landsmødet, før stjernerne fortæller os, at hun denne tirsdag skal i samråd i Folketingets undervisningsudvalg om astrologi i Den frie Ungdomsuddannelse.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her