Læsetid: 1 min.

FOLK

8. september 1998

Asta Nielsen
*På Teatret Kaleidoskop på Nørrebrogade i København er der denne tirsdag pressemøde om Vivian Nielsens stykke Asta, die Asta.

Margrethe
*Hendes Majestæt d. II optræder i rollen som checkuddeler, når Carlsbergs arkitekturpris på godt 1,5 mio. kroner i eftermiddag uddeles på Ny Carlsberg Glyptotek - eller "den ukendte drankers grav", som salig Larsen-Ledet kaldte bygningen.

Poul Nielson
*Udviklingsminister Niel-son, hvis chancer for at blive direktør for FN's udviklingsprogram ifølge iagttagere er svindende, forelæser i dag over emnet 'Fokus på Afrika: krise eller fremskridt?' Stedet er Center for Afrikastudier, Købmagergade 46 i København kl.13.15.

Stærke mænd og kvinder
*I dag indledes i New Delhi en verdenskonference over temaet 'vold i familien'.

Bill Gates
*Den amerikanske computerindustris ukronede konge er i uvant modvind, når hans virksomhed Microsoft skal for retten, anklaget for misbrug af dominerende markedsposition. Sagens start er udsat fra i dag til den 23. september.

Arnold Schwarzenegger
*Muskuløse Arnold skal man ikke spøge med - han forlanger 50 mio. dollar i erstatning fra Global Communications Corp. for en artiklel, der hævdede, at han er ved dårligt helbred og frygter et hjerteanfald.

Linda McCartney
*Paul McCartney vil nu udgive en posthum soloplade med hustruen Linda McCartney. Hun havde arbejdet på pladen i 20 år, og den indeholder blandt meget andet 13 sange, som hun selv har skrevet.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her