Læsetid: 1 min.

Folk

7. september 1998

Katarina Witt
*DDR's menneskelige ansigt, skøjteprinsessen Katarina Witt, klarer sig blændende efter murens fald. Hun har netop indspillet en spændingsfilm med Robert de Niro, og forleden præsenterede hun sin første smykkekollektion i Leipzig. Blandt smykkerne var der ikke nogen ægtering. "Man behøver ikke at være gift for at være lykkelig," forklarede hun.

P.F. Suhm
*Denne dag for 200 år siden døde en af Danmarks mest maniske bogsamlere, historikeren og etatsråden P.F. Suhm. To år før sin død blev han dog træt af bøgerne (eller også kneb det med pladsen) Han solgte sine godt 100.000 bind til det kgl. Bibliotek.

Hans Hækkerup
*Vor dynamiske forsvarsminister mødes i dag med repræsentanter for Foreningen af Danske Redningsmænd. Det lyder som en flok brave folk.

Mette Winge
*Så er der atter en lejlighed til at nævne forfatteren Mette Winge her i spalten - hun udsender i dag på Gyldendal romanen Nogle dage i september.

Poul Nyrup
*Statsministeren, der er kendt for sit ægte engagement i de psykisk syges
forhold, deltager denne mandag i indvielsen af et nyt
afsnit på Det psykiatriske hospital Sønderparken i
Viborg.

Jesper Knudsen
*I dag udløber fristen for at søge stillingen som informationschef i u-landsorganisationen Ibis. Stillingen er blevet ledig, fordi herværende dagblad har købt dens hidtidige indehaver, Jesper Knudsen.

Wiener Sängerknaben
*Det berømte østrigske drengekor har 500 års jubilæum. Det skal ti byer i USA lide under - drengene skal på tourné.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her