Læsetid: 1 min.

Folk

5. september 1998

Freddy Blak
*Den socialdemokratiske intelligensreserve i Europaparlamentet, Freddy Blak, cykler i spidsen for et velgørenhedscykelløb, som starter lørdag fra Næstved med kurs mod Paris. Indtægterne skal gå til syge børn.

Mogens Rukov
*Lederen af Filmskolens manuskriptafdeling, Mogens Rukov forelæser lørdag aften under titlen Kysset. Han vil "rekonstruere filmens fortælling ud fra kyssets øjeblik".

Jørgen Skat-Rørdam
*Søndag fylder politimester J. Skat-Rørdam 65 år. Han var chef for Politiets Efterretningstjeneste i en periode, der pt. er stor interesse for.

Fupmagere
*5. september er skæringsdato for, hvilken kommune man skal betale skat til næste år. Der forekommer erfaringsmæssigt en del "flytninger" op til denne dato.

Ebbe Kløvedal Reich
*Den evige Ebbe vil søndag offentligt fundere over spørgsmålet Tror vi på noget? Det foregår i Husets Teater på Halmtorvet i København kl. 15.00. Og det kunne være interessant at høre svaret.

Mary Robinson
*FN's Højkommissær for Menneskerettigheder, den fhv. irske præsident Mary Robinson, har valgt et relevant rejsemål - hun indleder lørdag et besøg i Kina.

Ebbe Hamerik
*Lørdag er 100-årsdagen for Ebbe Hameriks fødsel. Han var sin generations væsentligste danske operakomponist. Hamerik deltog som frivillig i den finske vinterkrig, men fandt sin død på bølgen blå i 1951.

Bodil Udsen
*På det gamle hofteater ved Christiansborg Ridebane indledes søndag en række eksklusive H.C.Andersen-oplæsninger. Det er Bodil Udsen, som har æren af at lægge for.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her