Læsetid: 1 min.

FOLK

3. september 1998

Lise Nørgaard
*Det er en offentlig hemmelighed, at Matadors Korsbæk delvis er kalkeret over Roskilde i gamle dage. Det er de ikke kede af i byen, Lise Nørgaard kåres i alt fald i dag til "Roskilde-ambassadør" på rådhuset.

Uffe Ellemann-Jensen
*Desværre viser en rettelse fra Ritzau, at det var fejlagtigt, når vi forleden meddelte, at den fhv. Ellemann-Jensen skulle medvirke i Snurre Snups Søndagsklub. Vi er kede af således at have skuffet de små.

Ulrik Wilbek
*Viborgs socialudvalgsformand forelægger i dag et udkast til en redegørelse for kommunens omstridte prioritering af hjemmehjælpen. Forhåbentlig råber han ikke så højt, som han plejer i sin trænergerning inden for damehåndbolden.

Jacques Chirac
*Den mediebevidste præsident udnævnte tirsdag de 22 franske verdensmestre i fodbold og deres træner til riddere af æreslegionen. Selv fik han en boldtrøje med nr. 23.

Torben Krogh
*Vor tidligere chefredaktør Torben Krogh udsender i dag bogen Farvel til parterne - det politiske system under forvandling. Den kommer på Gyldendal.

Pippi
*Tjullahopsasa - så er det stakkels Pippi Langstrømpe, der skal musicaliseres. Det er der pressemøde om i Cirkusbygningen i København i dag. Sebastian lægger noder til.

Henrik
*HKH, admiral á la suite, Prinsen aflægger denne torsdag tjenestestedsbesøg hos Søværnets Operative Kommando i Århus. Han tager fruen med. Og mens vi er maritime: HKH Kronprinsen besøger den ungarske hærs frømandsskole.

Jørgen F. Nissen
*Den kendte alkoholkonsulent og -specialist Jørgen F. Nissen er i Moskva i anledning af, at hans bog Den usynlige elefant nu udkommer på russisk. Der bør være et marked - men Nissen venter ikke at få en anden alkoholspecialist, Boris Jeltsin, som kunde.

Redigeret af Flemming Kyed

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu