Læsetid: 1 min.

Folk

19. september 1998

Bjørn Wiinblad
*Hvis man også synes, at "blåt er altid pænt", kan man kigge ind i Restaurant Wiinblad på Hotel d'Angleterre søndag eftermiddag. Her er reception i anledning af keramikeren og tegneren af samme navns 80 årsdag.

Ginger Spice
*Den kjole - udformet som det britiske flag - som Geri Halliwell alias Ginger Spice gjorde berømt på scenen, er ved en velgørenhedsauktion i London solgt for 41.320 pund. Pengene går til kræftsyge børn.

Retsstatsfolk
*De stærke i troen, som har holdt fast i Henry George's ideer, mødes i weekenden i Bjerringbro. Der er landsmøde i Danmarks Retsforbund.

Derek Jacobi
*Lørdag er der pressemøde på Hotel d'Angleterre i København med den store Shakespeareskuespiller Sir Derek Jacobi. Han er i byen for at læse op af H.C. Andersen søndag i Nationalmuseets biograf.

Bajere og bayere
*Denne weekend lyder startskuddet til den årlige Oktoberfest i München. Denne verdens største ølfestival varer til 4. oktober. Inden da ventes over fem mill. liter øl nedsvælget.

Mohamed al Fayed
*Stormagasinet Harrod's ejer og Dodis far lever et interessant liv. Det står der på hans hjemmeside www.alfayed.com: den rummer en "omfattende database med artikler om al Fayeds interessante liv". Interessant!

Georg Metz
*Vor kollega, redaktør Metz. er blandt underviserne ved et kursus, som starter på Holstebro Højskole søndag. Emnet er Humor - den nødvendige munterhed. Vi smiler allerede ved tanken.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her