Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

4. september 1998

Bo Johansson
*Fodboldlandsholdstræneren har bekymrede panderynker før hans foryngede mandskab i morgen skal spille EM-kvalifikationskamp i Minsk. Fra træningslejren i Vedbæk rapporteres, at Peter Møller, Allan Nielsen, Thomas Helveg og Martin Jørgensen har brændt chancer på samlebånd. Vi minder om, at AaB's Søren Frederiksen har lavet ni mål i de seks seneste kampe.

Marco Pantani
*Tour de France-vinderen fik forleden en kedelig debut som travkusk. På travbanen i Cesena galopperede Pantanis hest to gange, før dommerne diskvalificerede ekvipagen.

Morten Falch
*FCK-forsvareren har til Berlingske Tidende udtalt, at den interne kommunikation i fusionsklubben har givet anledning til uro. FCK-direktør Flemming Østergaard tager til genmæle "Morten skal lære at tænke sig om. Den uro har kun været oven i hans egen lille kyllingehjerne". Aner man, at Falch er en færdig mand i den hyggelige københavnerklub.

Richard Virenque
*Festina-rytteren, der sammen med holdkammeraterne blev smidt ud af Tour de France, afviser nu, at han skulle have indrømmet at have taget forbudte stoffer. Samtidig meddeler Det Internationale Cykelforbund UIC, at Festina-rytterne får lov at køre Vuelta a España.

Bjarne Riis
*Telekom-rytteren har sendt afbud til Vueltaen på grund af et overbelastet knæ. Riis raser i øvrigt over, at holdkammeraten Michael Blaudzun er blevet fyret. Torsdag meddelte det professionelle danske cykelhold Team home Jack & Jones så, at det har tegnet en to-årig kontrakt med Blaudzun.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her