Læsetid: 1 min.

FOLK

31. oktober 1998

John Hume
*Den ene af årets to Nobel-Fredsprismodtagere fra Nordirland, fredsaftale-arkitekten John Hume, er i København i weekenden for at deltage i Dansk-Irsk Selskabs 30 års jubilæum.

Skraldemænd
*Natten til søndag har Renholdningsselskabet af 1898 (R98) 100 års jubilæum. Tillykke til skraldemændene (rigtige skraldemænd vil ikke kaldes 'renovationsarbejdere')

Benjamin Lee Guinness
*Elskere af det mørke irske øl mindes søndag 200-årsdagen for Sir Benjamin Lee Guinness' fødsel. Det er ikke mindst hans fortjeneste, at hele verden kom til at kende det let bitre bryg med det silkebløde skum. Any Time is Guinness Time.

Leif Lørring
*Biblioteksskolen i København har fra søndag ny rektor. Stillingen gik til Leif Lørring og altså ikke til en anden prominent ansøger, fhv. minister Jytte Hilden.

Dr. John
*Kom så ud af skabet, I gamle rockfans: søndag aften er der koncert i Vega i København med ingen ringere end Dr. John - The Night Tripper.

Alexandra
*Den yderst velklædte landhusmoder fra Sønderjylland, HKH prinsesse Alexandra, er på hjemmebane, når hun lørdag i Øksnehallen i København åbner et internationalt modeshow. De følgende tre uger står Øksnehallen i modens tegn.

Anne E. Jensen
*Den gåede chefredaktør på Berlingske Tidende, Anne E. Jensen, går fra 1. november i praktik hos Venstre-folketingsmedlemmet Jørgen Winther. Hun skal oplæres til en eventuel fremtid som Medlem af Europa-parlamentet.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her