Læsetid: 1 min.

FOLK

28. oktober 1998

Dronning Silvia
*I forbindelse med Red Barnets konference i København i dag og i morgen om Seksuelt misbrug af børn får den svenske dronning Silvia Red Barnets Børnerettighedspris. Den svenske dronning kommer dog ikke selv, men lader sin ambassadør i København tage mod prisen for sig.

Susse Wold
*Skuespilleren Susse Wold forsøger sig nu også som dramatiker. I dag er der forpremiere på hendes radiomonolog I mine arme. Forpremieren er på Kafcaféen i København, premieren på DR's Program 1 den 2. november.

Art Buchwald
*Den amerikanske kolumnist og satiriker Art Buchwald har brudt et tabu
ved at fortælle om sin manio-depressive sygehistorie, først i CNN-programmet Larry King Live og nu til deltagerne i en Mental Illness Awareness Week i Omaha, Nebraska. "Man kommer over det, og man kommer igennem det som et bedre menneske," sagde han bl.a.

Fartbøller
*Fra i dag er det ikke længere tilladt at have laser- eller radarudstyr i bilen, som kan hindre ordensmagtens retmæssige fartkontrol. Nu legede de store drenge ellers lige så godt.

Svend Auken
*Miljøminister Auken er blandt talerne ved et arrangement denne onsdag i Hundested, hvor man søger at skaffe midler til støtte for det truede sorte næsehorn.

Margaret Thatcher
*Midt i kampen for løsladelse af vennen Augosto Pinochet har Margaret Thatcher fået en stor æresbevisning - Jernladyen er blevet æresborger i den amerikanske stat Virginia.

Redigeret af Flemming Kyed

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu