Læsetid: 1 min.

Folk

12. oktober 1998

Peter Lautrop
*Vor tegner har illustreret en ny bog om, hvad børn går og siger. Citaterne er samlet af Grethe Dirkinck-Holmfeldt. Om "stress" siger syv-årige Emilie så rigtigt: "Stress er, når man har travlt og overhovedet ikke får lavet noget".

Folkevalgte
*Folketingets udenrigspolitiske nævn besøger fra i dag Nuuk, Grønland. Som den legendariske århusianske folketingsmand, socialdemokraten Peter Blod engang sagde, da han stod af en flyvemaskine i det daværende Sovjetunionen: "Vi kommer med fred".

Bisp
*Går man med tanker om at blive biskop i Haderslev Stift, og i øvrigt opfylder kravene, er det i dag sidste frist for at anmelde sin kandidatur.

Jytte Abildstrøm
*Den økologiske teaterleder Jytte Abildstrøm og hendes teater Riddersalen har i dag premiere på en forestilling for større børn og mindre teenagere med den maritimt dobbelttydige titel Kuller, sild og sej. Hvem kan ikke få kuller ved synet af en sej sild?

Burt Reynolds
*Den amerikanske filmskuespiller Burt Reynolds har fået gældssanering. Han erklærede i sig i 1996 personligt konkurs med en gæld på mere end 10 mill. dollar. Han får nu lov at beholde sit hus samt personlige ejendele.

Adolf Ogi
*Denne mandag ankommer den schweiziske forsvarsminister Adolf Ogi på officielt besøg i Korea. Gud ved, hvad der egentlig bliver drøftet ved den slags lejligheder?

Julio Iglesias
*Den spanske smørsanger Julio Iglesias' popularitet i hjemlandet er usvækket. Salget af hans seneste album Mi Vida har just passeret 450.000 eksemplarer i Spanien. Så bliver smilet vel endnu større.

Brian Steen Nielsen
*Nogle gange siger andre mennesker noget, som bare skal have lov til at stå. I dette tilfælde kommer ordene fra TV 2's Flemming Toft, der under den forfærdelige kamp lørdag aften konstaterede nøgternt, at AB-spillerens højreben "ikke er stærkt nok til at skære en lagkage".

Fodboldtrænere
*Mon ikke Bo Johansson overlever på trænerposten trods 1-2 mod Wales? Værre ser det ud for Glenn Hoddle i England, som lørdag kun fik 0-0 mod Bulgarien hjemme på Wembley, og Tysklands Erich Ribbeck, hvis mandskab tabte 0-1 til Tyrkiet - som nu fører gruppe 3 i EM-kvalifikationen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her