Læsetid: 1 min.

Folk

6. oktober 1998

Sonja Mikkelsen
*Dansk Industri har inviteret trafikminister Sonja Mikkelsen - den første trafikminister i mands minde, som ikke er forlovet med privatbilismen - til et debatmøde om Trafik- og transportpolitik denne tirsdag i Århus.

Peter Brixtofte
*Farum Byråd ventes i dag at vedtage et program, hvor kommunens medarbejdere får hjemme-pc'er. Så kan borgmester Brixtofte trone helt alene på rådhuset.

Fredy Girardet
*En af efterkrigstidens store europæiske køkkenchefer, Fredy Girardet, skiller sig modvilligt af med sin vinkælder. De mere end 25.000 flasker ventes at indbringe ca. 1,2 millioner pund på Sotheby's auktioner i London.

JFK
*Forlaget Gyldendal udsender i dag Seymour M Hershs bog Hans andet ansigt - sandheden om Kennedymyten. Er vi, der voksede op med samme myte, parate til at høre, hvordan William J. Clinton er en ren spejderdreng i forhold til John Fitzgerald Kennedy?

Liam Neeson
*Den irske skuespiller Liam Neeson og hustruen Natasha Richardson har vundet en injuriesag mod Daily Mirror, som havde skrevet, at hun havde begæret skilsmisse bag hans ryg. Erstatningen på 50.000 pund skænker parret til ofrene for bilbomben i Omagh, Nordirland.

Poul Nyrup
*Landsfaderen, som ifølge Ekstra Bladet godt kunne tænke sig yderligere ti år i embedet, holder i dag åbningstalen ved starten på folketingsåret.

Kjeld Holm
*De kirkeligt orienterede folketingsmedlemmer plejer at gå til gudtjeneste i Christiansborg Slotskirke på første folketingsdag. I år kan de høre biskoppen for Århus Stift, Kjeld Holm.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her