Læsetid: 1 min.

FOLK

27. oktober 1998

Gerard Depardieu
*En disciplinær-komité skal nu tage stilling til, om skuespilleren Gerard Depardieu skal miste sit medlemskab af Æreslegionen. Han er dømt for at have kørt motorcykel i spirituspåvirket tilstand og mistænkt for at have støttet den slovakiske højrepopulist og eks-premierminister Vladimir Meciar mod betaling.

Auken og Johansen
*Folkesocialisterne synes at mene, at der skal højere magter til at bringe trafikken under kontrol. I alt fald vil de to SF-præster Margrethe Auken og Jens Johansen diskutere trafik på Café Bizarro på Amager i aften kl. 19:30.

Fjender
*Fra forenings-Danmark skal nævnes, at Landsforeningen Infralydens Fjender i dag i Frederiksværk holder en høring om lavfrekvent lydforurening.

Jeffrey Archer
*Den britiske forfatter og Tory-politiker Jeffrey Archer vil sælge ud af sin kunstsamling. Han siger, at det er nødvendigt, fordi han nu er nede på at bruge af sine sidste 100 millioner pund. Den stakkel.

José Saramango
*Der skal smedes, mens jernet er varmt. Samlerens Forlag udsender denne tirsdag romanen En fortælling om blindhed af årets Nobelpristager i litteratur, José Saramango.

Gerhard Schröder
*I dag skal den tyske Forbundsdag formelt vælge ny tysk kansler. Der er ikke mange penge at hente ved at spille på socialdemokraten Gerhard Schröder.

Helle Degn
*Selv om et gammelt ord siger, at man skal holde mund, hvis ikke man kan sige noget pænt om folk, skal vi dog her notere, at fhv. udviklingsminister Helle Degn (S) i dag som første kvinde kan fejre 25 års jubilæum som medlem af Folketinget.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her