Læsetid: 1 min.

FOLK

24. oktober 1998

Anna Castberg
*Det er angiveligt ganske uden forbindelse med den tidligere direktør for kunstmuseet Arken, at museet lørdag har fernisering på en udstilling med titlen Forsvinden.

Beskyttere
*Lørdag skal EU's databeskyttelsesdirektiv være fuldt gennemført. Det er den slags oplysninger, som får én til at føle sig tryg i en stor og uoverskuelig verden.

B.B. King
*En rettelse: Hændelsen med bluesveteranen B.B. King og hans guitar (se Folk torsdag) skulle være autentisk - men den fandt sted i byen Kingston i staten New York - ikke som anført i New York City. Borgmesteren dér hedder Guiliano og hader efter sigende blues.

Lone Dybkjær
*Politikeren Lone Dybkjær (MEP) navngiver lørdag af ikke nærmere oplyste årsager et skib ved en ceremoni i Århus Flydedok. Skal det mon hedde Lone?

Jægere
*Søndag er der Jæger-gudstjeneste i Odder kirke. Måske der var mere behov for at bede for vildtet.

Gloria Estefan
*Den cubansk fødte sangerinde Gloria Estefan debuterer som filmskuespiller i
filmen 50 Violins, der handler om en kvinde, der lærer børn i East Harlem at spille violin. I hovedrollen ses Meryl Streep. Det lyder som en god tåreperser med naturligt tilsatte strygere.

Lisbeth Knudsen
*DR's nye nyhedsgeneral holder øvelse med tropperne i denne weekend, hvor tv-, radio- og onlinemedarbejdere arbejder sammen om en udsendelse om Politiets Efterretningstjenseste.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her