Læsetid: 1 min.

Folk

19. oktober 1998

Johnny Cash
*The Man in Black er blevet indlagt på et hospital i Nashville, Tennessee som led i behandlingen af hans Shy-Drager-syndrom. Det er en afart af Parkinsons syge.

José Carreras
*Den mindste af de Tre Tenorer, José Carreras, optrådte i weekenden gratis ved en velgørenhedskoncert i Hong Kong til fordel for hungerramte nordkoreanere. Han udtalte, at synet af sultne børn i Nordkorea havde "bedrøvet ham".

Hans Münch
*Anklagemyndigheden i Frankfurt am Main overvejer, hvorvidt der skal rejses tiltale mod den 87-årige Hans Münch. Han blev i 1947 frikendt for krigsforbrydelser, men har nu pralet af sine ugerninger som læge i Auschwitz i et interview med ugemagasinet Der Spiegel.

Prinsen af Wales
*Prins Charles pusler også med billedkunst - et litografi af ham forestillende Windsor Castle er blevet bortauktioneret for 90.000 pund (vurdering 5.000 pund). Pengene går til County Tyrone Hospital i Uster, hvor de fleste af ofrene for bilbomben i Omagh blev og bliver behandlet.

Frederik
*HKH fuldmægtig Frederik tiltræder denne mandag efter en kort hjemmetjeneste på Asiatisk Plads en stilling som 1. ambassadesekretær ved ambassaden i Paris under en særdeles erfaren
og begavet chef, Hans Excellence ambassadør Peter Dyvig.

Jytte Abildstrøm
*Muldtoiletternes bedste ven, teaterleder Jytte Abildstrøm, har i dag premiere i Riddersalen på Frederiksberg på gyserfarcen Spøgelseslege. Målgruppen er de 8- til 12-årige.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her