Læsetid: 1 min.

Folk

28. november 1998

Prins Knud
*Denne lørdag for 40 år siden var prins Knud til ballet i Falkoner Teatret. Han så dårligt fra sin plads, og derfor blev balletten gentaget for ham og hustruen. Det er baggrunden for vendingen "een gang til for prins Knud".

Nisser
*Så går det løs. Overnissen og hans undernisser ankommer til Københavns Hovedbanegård kl. 10:35. Og i morgen tændes det fra Norge modtagne juletræ på Københavns Rådhusplads.

Peter Belli
*Stemmen er for 14. gang med, når Institutionen for Udviklingshæmmede Sundbyvang på Amager i weekenden holder julemarked. Han underholder søndag.

Dennis Rodman
*Celebert: den amerikanske basketball-stjerne Dennis Rodman (med tilnavnet Ormen) kræver at få sit ægteskab med Baywatch-stjernen Carmen Electra annulleret. Hans advokat anfører, at hans klient var beruset ved brylluppet i Las Vegas 14. ds.

Den gamle Vægter
*Søndag indleder Den gamle Vægter sin patruljering i det indre København. Han vil gå sin runde hver weekend fra nu af og til jul.

Pavarotti
*Den fyldige tenor er nu såpas restitueret efter en hofte- og knæoperation, at han kan synge partiet som maleren Cavaradossi i Puccinis Tosca på Metropolitan Operaen i New York tre gange i marts.

Erika Voigt
*Lørdag er 100-årsdagen for Erika Voigts fødsel. Hun blev en af dansk revys største navne med en karriere, der kulminerede i 1940'erne. Hendes søn, Jens Brenaa, causerer på dagen på Morskabsmuseet på Frederiksberg.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her