Læsetid: 1 min.

FOLK

14. november 1998

Winona Ryder
*Den forkælede Hollywood-stjerne er i fortællerrollen, når TV 2 i aften viser Bille Augusts filmatisering af Isabel Allendes Åndernes Hus.

Charles
*Prinsen af Wales fylder 50 og fejrer det med manér hos elskerinden Camilla Parker Bowles. Mens hverken dronning Elisabeth eller det svenske kongepar ønsker at deltage, har vor egen festglade dronning Margrethe meldt sin ankomst.

Oskar Lafontaine
*Rygter om, at Tysklands nye finansminister Oskar Lafontaine har fået nok og nu stiler efter formandsposten for EU-Kommissionen blev i går afvist. Han ville ellers have haft gode chancer, da hans frankofile tendenser er bredt anerkendt i Paris.

Lene Nystrøm
*Aqua-Lene og hendes band forblev nominerede under MTV's prisuddeling torsdag aften i Milano. I stedet snuppede Spice Girls og All Saints de titler, som Aqua havde sat næsten op efter. Fair nok.

Henning Camre
*Direktøren for Det Danske Filminstitut, dansk filmadministrations svar på Bille August og von Trier, manden, der blev hentet hjem til fædrelandet fra en stor stilling i London, fylder søndag 60 år.

Karl Otto Meyer
*Den fhv. landagsmand i Kiel er blandt de overlevende, som taler ved et offentligt debatmøde på Rønshoved Højskole med titlen "Kan folkestyret overleve EU og Globaliseringen."

Peter Aalbæk Jensen
*Filmproducenten med de dyre vaner er i dag æresdommer ved DM i Langtidscigarrygning i Industriens Hus i København. For det beskedne beløb af 150 kr. får deltagerne en cigar, et
rygeforklæde, et cigarrør og to tændstikker til at bevare gløden. Hvor svært kan det være?

Wolfgang Schüssel
*Østrigs udenrigsminister indleder i dag et to dages besøg i Egypten. Det må da være i sin egenskab af EU-formand.

Redigeret af Henrik Brun

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu