Læsetid: 1 min.

FOLK

11. november 1998

Amalie Dollerup
*Den 12-årige barnestjerne har kommet sammen med sin kæreste Philip Faber i tre måneder, oplyser B.T. Men vi ved fra Amalies far, Ib Mathisson, at Amalie aldrig har været kæreste med den modne Philip på 14 år. "Aviserne tror bare, at de kommer sammen, fordi min datter ikke vil have mig med til premiere mere," udtaler den stolte far.

Øldrikkere
*I aften kl. 22.00 frigiver Tuborg og Carlsberg deres juleøl. Julen varer længe.....

Borgerrepræsentationen
*Københavns folkevalgte etablerer i aften et kontaktudvalg for kommunens sociale arbejde. Det foregår i Grøndal Centret, som er berygtet for det famøse kighul i væggen mellem herre- og dameomklædningen. Det kan om muligt gøre arbejdet endnu mere socialt.

Inger Christensen
*Det er ikke længere en hemmelighed: Digteren Inger Christensen er årets modtager af Victor B. Andersens Hæderslegat, der består af 50 flasker champagne af det bedste mærke, forlyder det.

Harrison Ford
*Den 56-årige skuespiller er kåret som den mest sexede nulevende mand af magasinet People. Fords attraktive sider skulle efter sigende bl.a. bestå i hans øjne, hår og hage. Bladets kvindelige redaktion har åbenbart ikke været udskiftet de seneste 40 år!

Alex
*Der er blevet udgivet endnu en længe ventet bog om Prinsesse Alexandra af Schakenborg. Forfatter Trine Larsen beskriver den voksne, seriøse og modne kvinde.

Margrethe II
*HKH Dronningen har i dag æren af at overrække Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskabs Forskningspris på H.C. Andersens Boulevard 35 i København. Der er ufattelig mange frynsegoder ved at være kongelig...

Jörgen Nathorst-Böös
*Særmelding til midaldrende ægtepar, hvor kvinden har mistet sex-lysten: Den svenske overlæge tester i øjeblikket en salve til løsning af problemet. Salven smøres på låret, og vupti...!

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her