Læsetid: 1 min.

Folk

10. november 1998

Gert Petersen
*SF's nestor har ganske aktuelt udgivet sit politiske testamente med bogen Indenfor systemet - og udenfor, som udkommer i dag. Blandt de interessante detaljer er, at han under samtale med en russer blev båndet af en ung dame på et værtshus i København.

Aalborg Portland
*Cement-giganten er blevet stævnet efter at have kritiseret den lille konkurrent MHO for i virkeligheden at sælge usolidt, polsk cement, der får mure og vægge til at falde sammen. Portland har imidlertid en pointe: MHO skulle have hældt Viagra i tromlen ligesom alle de andre.

Erik Clausen
*Gøgleren er genstand for en injuriesag, der behandles af retten i Tårnby i dag. Sagen er rejst af en vis Jørn Jønke. Injurierne har noget med Jønkes forfattervirksomhed at gøre.

Geri Halliwell
*Eks-Ginger Spice afviser, at hun er blevet afvist til den nye Charlie's Angels film, fordi hun er for tyk. "Som om jeg var interesseret i at deltage i Charlie's Angels," siger Geri til The Sunday Times.

Lionel Richie
*Så langt er vi kommet. Lionel Richie optræder hele natten lang i Forum i København i aften.

Freddy Blak
*S-politikeren og MEP'eren med den markante markeringstrang forventes at holde sig til, når Europa-Parlamentets Sports Intergroup i dag diskuterer årets væsentligste punkt: Fodboldens fremtid.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her