Læsetid: 1 min.

Folk

9. november 1998

Frank Jensen
*Mange jyder kan i dag få deres drøm om at møde vor ungdommeligt udseende justitsminister opfyldt - Frank Jensen drager nemlig på turné til Skanderborg, Helle og Kolding Kommuner.

Statistikere
*Denne mandag er vennerne hos Danmarks Statistik parate med en rigtig kioskbasker: Bygningsomkostningsindekset for motorvejs- og hovedlandevejsarbejder ult. september 1998.

Guy Martin
*Den prestigiøse titel Årets Køkkenchef er af GaultMillau-guiden tildelt Guy Martin fra Restaurant Grand Vefour i Paris. Blandt hans specialiteter er stuvet mango med rød peber-sorbet og kålsorbet med mørk chokoladesovs. Hmm.

Helmut Lotti
*Ifølge Ritzau-listen optræder en Helmut Lotti i aften i Falkonér Centret på Frederiksberg. Vi er ikke sikre, men mener, at det drejer sig om en yngre tysk smørsanger.

Gerhard Schröder
*Den nye tyske kansler besøger i dag Paris, hvor han sammen med præsident Chirac skal deltage i en ceremoni ved mindesmærket for 1. Verdenskrigs faldne.

Evel Knievel
*Den berømte vovehals og stuntman Evel Knievel er kommet lettere til skade. Hans motorcykel væltede, mens den holdt stille i Clearwater, Florida. Knievel slap med hudafskrabninger.

Bille August
*Denne dag for 50 år siden fødtes Bille August, som i en kortere periode havde æren af at være Danmarks mest kendte og omtalte filminstruktør. der er reception i Filmhuset i København
i eftermiddag.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu