Læsetid: 1 min.

FOLK

4. november 1998

Svend Auken
*Det er en varm kartoffel, miljø- og energiminister Auken i dag er i samråd om med Folketingets Energiudvalg: nationalisering af de regionale naturgasselskaber. Er revolutionen
begyndt?

Tandlæger
*Denne onsdag markerer Dansk Tandlægeforening sit 125-års jubilæum med en reception i Amaliegade i København. Mor, mor, de borede slet ikke.

Maria Montell
*Ifølge Ritzaus dagsliste afsiges der i dag dom i Vestre Landsret mod en redaktør af en ugeavis i Krarup, som "bragte foto af kronprinsen og en kvinde". Er den små Montell nu blevet en non-person?

Emilia Højbjerg
*Kvindeligt Selskab holder i dag møde i Københavns Bymuseum om Kvindelige forbilleder. I den forbindelse kan man kontakte Emilia Højbjerg på telf. 39 20 10 22. Det vides ikke, om hun er et af de ovennævnte forbilleder.

Russiske mænd
*Så er turen kommet til de (velbeslåede) russiske mænd med potensproblemer: den meget omtalte Viagra-pille introduceres i dag på det russiske marked.

Prins Charles
*Avisen Express on Sunday skriver, at der er kold luft mellem Prinsen af Wales
og hans fru moder. Hendes Britanniske Majestæt er utilfreds med, at sønnen ikke vil droppe Camilla Parker Bowles, men tværtimod viser sig med hende offentligt.

Gina Lollobrigida
*Den italienske filmstjerne Gina Lollobrigidas juveler er blevet stjålet i München.
I den anledning oplyses, at hun var i Tyskland for at spille en rolle som bedstemor i et tv-stykke. Ak ja, tiden går.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her