Læsetid: 1 min.

Folk

3. november 1998

Bodil Nyboe
'Nationalbankdirektør Bodil Nyboe Andersen taler denne tirsdag ved et arrangement i Hurup. Vært er Det Thylandske Landøkonomiske Selskab, og der er åbenbart spændende ting på programmet - pressen er ikke velkommen.

Vatcharin Bhumichitr
*På Forlaget Lademann kommer i dag en sydøstasiatisk kogebog af forfatteren Vatcharin Bhumichitr. Vi håber, at opskrifterne er mere tilgængelige.

Jesper Egtved Hansen
*Det er i dag ti år siden, politibetjent Jesper Egtved Hansen blev dræbt i Købmagergade i det indre København i forbindelse med Blekingegadebandens røveri mod Købmagergades Postkontor.

Richard Estes
*Den amerikanske livskvalitetsekspert, professor Richard Estes, er i landet fra i dag. Det er ham, der har ført videnskabeligt bevis for, at Danmark er verdens bedste land at leve i. Måtte han ikke rejse skuffet her-fra.

Vandfartbøller
*Det er i dag sidste frist for at komme med indsigelser og høringssvar om Søfartstyrelsens bekendtgørelse om kørekort til speedbåde.

Bartendere
*Shake and stir - i dag indledes den 47. internationale konkurrence for bartendere på Alfa Hotel i Lissabon.

Farrah Fawcett
*Det er længe siden, man har hørt nyt om modellen og skuespilleren Farrah Fawcett. Hun dukker nu op i spalterne i den lidt kedelige anledning, at hendes tidligere kæreste James Orr er blevet idømt tre års betinget fængsel for at have slået hende ned og taget kvælertag på hende under husspektakler i januar. De ses ikke mere.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu