Læsetid: 1 min.

Folk

2. november 1998

Frank Sinatra
*Borgmester Rudolph Giuliani har godkendt, at der bliver opstillet en statue af Ol' Blue Eyes på Times Square midt i New York Citys teaterdistrikt. Den skal stå foran Paramount Theatre, hvor Sinatras karriere startede.

Edvard Eriksen
*I dag udgiver Egon Eriksen en bog om sin far, billedhuggeren Edvard Eriksen. Den hedder Edvard Eriksen og den lille Havfrue. Vi håber ikke, at den er hovedløs.

Sofia
*Den spanske dronning Sofia kan i dag fejre 60 års fødselsdag. Vi gratulerer.

U2
*Den irske rockgruppe U2 udgiver denne mandag en opsamlingsplade med titlen The Best of U2 volume one - 1980-1990. U2 er blevet så store, at begivenheden er optaget på Ritzaus dagsliste.

Tom Cruise
*Filmstjernen Tom Cruise og hustruen Nicole Kidman har fået en "betragtelig" erstatning og en offentlig undskyldning fra magasinet Express on Sunday. Bladet havde skrevet, at han er bøsse, og at ægteskabet er et cover up.

Anwar Ibrahims
*Den tidligere malaysiske finansminister Anwar Ibrahims skal i dag for retten i Kuala Lumpur. Han er tiltalt for korruption og homoseksualitet. Det første lyder mest alvorligt.

Prinsen af Wales
*Efter vel overstået rund fødselsdag optræder den britiske tronarving i rollen som statsmand på Balkan - han aflægger officielt besøg først i Slovenien, derpå i Rumænien, Bulgarien og Makedonien.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her