Læsetid: 1 min.

Folk

17. november 1998

Lone Dybkjær
*Statsministerfrue og MEP Lone Dybkjær udsender i dag en ny bog på forlaget Gyldendal. Den hedder Uden for talerrækken - fru Dybkjær har ikke tænkt sig at følge Paulus' råd og tie i forsamlinger.

Georg Metz
*Som nævnt i denne spalte forleden, har redaktør Metz modtaget en invitation til et gratis måltid på Restaurant Alsace i anledning af en stribe artikler i Ekstra Bladet om hans spisevaner. Nu fisker forfatteren, som under mærket "Manden på risten" har skrevet artiklerne, også efter en invitation.

Tarzan
*De splittergale folk bag London Toast Theatre holder denne tirsdag pressemøde om årets julekabaret. I denne omgang er det Abernes Konge, det går ud over i forestillingen Tarzan, King of the Swingers.

Susanne Munk Lauritsen
*Som forventet: Viborg-keeperen fik den sidste plads i truppen og er med, når håndboldkvinderne forsvarer titlen ved EM i Holland.

Bill Clinton
*Man må finde sig i lidt af hvert - det amerikanske Marinekorps har besluttet ikke at straffe officeren Shane Sellers, som i en avisartikel har kaldt sin øverstkommanderende, præsident Bill Clinton, for en "løgner og horkarl".

Susse Wold
*Den smukke, dygtige og stilfulde skuespiller Susse Wold fylder ifølge Ritzau-listen 60 år denne tirsdag. Det er svært at forstå.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her