Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

20. november 1998

Anja Andersen
*Vor furiøse landsmandinde udsender i dag Anjas Almanak, hvori hver af årets dage er udstyret med bonmots af bl.a. Shakespeare, Francis Bacon, Piet Hein, H.C. Andersen - og ikke mindst af A. Andersen. En smagsprøve: "Når hjertet siger noget, så bør fornuften tage fingrene ud af ørerne og høre efter".

Michael Stensgaard
*Der er travlhed i fodboldfirmaet FCK: Onsdag trænede den hælskadede Brian Laudrup for første gang - og samme dag tegnede målmand Stensgaard kontrakt med Southampton, der pt. er sorteper i den engelske Premier League. Torsdag ankom så den fyrede Glasgow Rangers-keeper Andy Goram til prøvetræning i FCK. Hvad skal det hele ende med?

Beach volleypiger
*Team Danmark har bevilget beach volleyspillerne Louise Sommer og Pernille Jørgensen en samlet støtte på 249.000 kroner. "Pigerne har store chancer for at kvalificere sig til OL i Sydney" siger Team Danmark-direktør Preben Kragelund.

Dopingjægere
*Franske lovgivere vedtog torsdag en ny anti-dopinglov ved førstebehandlingen. Loven medfører, at idrætsudøvere, læger og trænere kan idømmes langvarige fængselsstraffe, hvis de bliver fanget i dopingfælden.

Egil 'Drillo' Olsen
*Eks-landholdstræneren, der i sin tid fik det norske fodboldlandshold til at spille så kedeligt, at folk døde af at se på det, fortsætter i tre år som manager i Vålerenga i den norske Tippeliga. 'Drillo' reddede i efteråret klubben fra nedrykning, og benytter nu kontraktunderskrivelsen til at understrege, at han i de næste år "vil udvikle 'Drillo'-stilen yderligere". Vi siger tak for advarslen.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu