Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

6. november 1998

Anja Andersen
*Danmarks største håndboldtalent har fået dom for, at norske håndbolddommere ikke kan tåle synet af en finger. Tudefjæsene har nemlig sladret til det norske håndboldforbund, der har idømt fr. Andersen en måneds karantæne lige midt i højsæsonen. Havde Anja nu været cykelrytter og fyldt sig med doping, ville en karantæne typisk have været på seks-
otte måneder - vel at mærke til afsoning under den godt fem måneder lange vinterpause.

Henrik Jensen
*Brøndbys assistenttræner tog bladet fra munden, da Vestegnsholdet onsdag var bagud 0-4 i pausen mod Manchester United: "Vi skal holde den under ti", og "Vi ligner et puslingehold", sagde Jensen, der dagen efter 0-5-afklapsningen kunne se Brøndby-aktien falde med 2 kroner til kurs 130.

Flemming Kyed
*Folk-redaktøren og Fremad Amager-tilhængeren er stærkt bekymret over øboernes gode spil i 1. division. "Vi er truet af oprykning," siger han dystert ved udsigten til ikke længere at være på hat med samtlige tilskuere, der hver anden søndag formiddag tropper op i Sundby Idrætspark. Monstro han ligefrem hepper på FREM, når amagerkanerne lørdag gæster Valby Idrætspark.

Miss Volley
*Det ædle volleyball-spil er trængt af 'kusinen' strand-volley. Derfor har Det Internationale Volleyball-forbund indført et nyt dress code, udarbejdet med ét for øje: Ynderne skal vises frem. Kvindernes shorts skal 'sidde stramt over hofterne', være 'skåret i en opadgående vinkel mod toppen af benet' og må kun være halvt så lange som tidligere. Horder af husarer vil strømme til.

Vinnie Jones
*Queens Park Rangers-spilleren, der tér sig som et svin både på og udenfor fodboldbanen, kan nu også opleves som en led stodder på film. Jones er på hjemmebane som svært bevæbnet inkassoopkræver i Guy Ritchies skamroste debutfilm Lock, Stock and Two Barrels Smoking.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her