Læsetid: 1 min.

Folk

29. december 1998

Nina Hagen
*Nogle gange virker den tyske post-punk-dronning faktisk helt normal, men bare rolig: Næste år vil hun udgive en space-cd. "Den har meget med rumrejser, Gud og UFO'er at gøre," lover hun.

Francisco Franco
*Det er i dag 20 år siden, der blev sat endegyldigt punktum for generalissimo Francisco Francos diktatur i Spanien. Den demokratiske forfatning trådte i kraft den 29. december 1978.

Kirsti Larsen
*Christophpher-sagen har fået en pendant i Norge. Den 46-årige Kirsti Larsen er gået i fængsel, fordi hun nægter at kalde sit seneste barn andet end Gesher. Navnet, der ikke er på den norske positiv-liste, er hebraisk og betyder 'bro'.

Elton John
*Den engelske singer-song-writer Elton John topper listen for turné-indtjening i show business i USA i det forløbne år: 53 shows indbragte i alt 40,6 millioner dollar.

Gregory Peck
*Den 82-årige filmskuespiller Gregory Peck får Marian Anderson Prisen for Humanitær Indsats. Han hædres for sin årelange standpunkttagen mod racisme og anti-semitisme i amerikansk film-industri.

Mangfoldige
*I den endeløse række af særlige dage er vi denne dag nået til FN's Dag for Biologisk Mangfoldighed.

Swaziland-strissere
*Alle 2.500 betjente i Swaziland bliver trukket ca. 50 kroner i deres næste løn. Pengene skal finansiere Swazilands politilandshold i fodbolds deltagelse i de afrikanske mesterskaber.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu