Læsetid: 1 min.

FOLK

12. december 1998

Lady Di
*Prinsesse Dianas tidligere elsker (fra 1989-91) James Hewitt har lagt sag an for at få hendes elskovsbreve igen. De befinder sig på et advokatkontor, og Hewitt siger, de er stjålet fra ham. Dianas mor, Frances Shand Kydd, siger, at han skal have dem tilbage, hvis han garanterer for deres "betryggende opbevaring."

Ole Bornedal
*Lørdag aften har Gladsaxe Teater premiere på Ole Bornedals opsætning af Shakespeares Macbeth. Et godt valg - her kan Bornedal genbruge splattereffekterne fra Nattevagten.

Kira Eggers
*Gode gerninger: Den kendte stripper Kira Eggers signerer denne lørdag sin 1999-kalender i Daells Varehus i København - og overskuddet går til et projekt til beskyttelse af den afrikanske bjerggorilla.
Hellere en go' rilla end en ond dulat.

Bill Clinton
*I farefuldt farvand - det er i denne weekend, at William Jefferson Clinton har berammet et besøg i Israel og Gaza. Farer lurer andre steder end i Det Ovale Værelse.

Tavs Neiiendam
*Lørdag er 100-årsdagen for Tavs Neiiendams fødsel. Han blev en af dansk radioteaters største skikkelser, både som aktør, dramaturg og forfatter. Ældre læsere vil bl.a. huske hans Mordets Melodi fra 1943.

Peter Freuchen
*Søndag er det 60 år siden, polarfareren og fusentasten Peter Freuchen stiftede Eventyrernes Klub. Klubben afslører på dagen en stenvarde på Langelinievej ved København.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her