Læsetid: 1 min.

Folk

9. december 1998

Margrethe Vestager
*Undervisnings- og kirkeminister Margrehte Vestager er i dag vært ved en julekoncert i Holmens Kirke.

Karen Nøhr
*Fyns amtsborgmester Karen Nøhr kommer i dag til København sammen med en række andre fynske borgmestre. De vil gerne have en motorvej fra Odense til Svendborg. Vi har hørt om Den jyske Mafia - men Den fynske?

Klaus Riskær
*Det er dommens dag for Klaus Riskær Pedersen i Københavns Byret i dag - den tidligere over-yuppie og ostehandler er tiltalt for bedrageri, mandatsvig og skyldnersvig.

Knud Waaben
*Professor, dr.jur. Knud Waaben får i dag Den Anders Sandø Ørstedske Priis-Medalje i guld. Det foregår ved en højtidelighed i Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab. Det lyder som en seriøs affære.

Andrej Kokosjin
*I Landstingssalen på Christiansborg taler professor Andrej Kokosjin i eftermiddag kl. 17:00. Han er angiveligt en fremtrædende ekspert i russisk forsvars- og sikkerhedspolitik.

Shirley Temple
*Den fhv. barnefilmstjerne og senere ambassadør i Ghana og det daværende Tjekkoslovakiet, Shirley Temple Black, var æresgæst ved en årlige gallaforestilling i The Kennedy Centre of Performing Arts.

Stephen Hawking
*Den svært handicappede britiske astrofysiker Ste-phen Hawking - forfatter til A Brief History of Time - har været i Hollywood for at medvirke i en episode i tv-serien The Simpsons.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her