Læsetid: 1 min.

Folk

8. december 1998

Sonja Mikkelsen
*Det er ikke et udslag af forlystelsessyge, når trafikministeren i dag skal på minikrydstogt fra Århus til Kalundborg og retur. Hun skal under vejs tale om Århus' rolle til lands, til vands og i luften efter år 2000.

Villy Søvndal
*Folketinget har i eftermiddag bl.a. første behandling af et forslag til folketingsbeslutning om børns rettigheder, fremsat af Villy Søvndal (SF). Hvis de små bæster forholder sig i ro, er der vel ingen problemer?

Leo Bjørnskov
*I dag udløber fristen for at søge stillingen som departementschef i Miljø- og Energiministeriet. Henvendelser kan rettes til stillingens nuværende indehaver, departementschef Leo Bjørnskov.

Jenser
*Det er i dag sidste frist for afsendelse af julebreve og -pakker til de danske soldater, der vogter freden i Ungarn, Bosnien og Makedonien.

Ungkommunister
*Den ungkommunistiske bevægelse indleder i dag sin syvende kongres. Det foregår på en af de sidste bastioner, nemlig Cuba.

Robert Altman
*Godt nyt for fans af den amerikanske filminstruktør Robert Altman (og vi er nogle stykker): Hans nye kriminalkomedie Cookie's Fortune åbner næste års Sundance Film Festival i staten Utah.

Erik Clausen
*I dag ventes der at falde dom i Tårnby ret, som skal afgøre, om gøgleren Erik Clausen har krænket drabsmanden Jørn Jønke Nielsens ære ved at beskylde ham for løgnagtighed.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu