Læsetid: 1 min.

FOLK

2. december 1998

Oscar Wilde
*Med et århundredes forsinkelse får dramatikeren Oscar Wilde en slags oprejsning. En statue af Wilde er blevet afsløret i det centrale London nær Trafalgar Square. Den viser ham på passende politisk ukorrekt vis i færd med at ryge en cigaret.

Elsebeth Gerner Nielsen
*Den travle kulturminister skal i dag - efter at have reddet dansk film - diskutere faste bogpriser med Folketingets kulturudvalg.

Charley
*Marco Polo Tours holder pressemøde på KGB Restaurant og Vodkabar i dag om rejseprogrammet 1999-2000. I den anledning kan man ifølge Ritzau-listen kontakte Charley på telf. 33 13 03 07. Vi troede kun, det var damefrisører, der ikke har efternavne.

Maria Callas
*Denne dag for 75 år siden fødtes Maria Cecilia Sofia Calogeropoulos i New York. Hun blev en af operaens største navne som sopran under navnet Maria Callas.

Amatørbagere
*Den levende Avis afholder denne onsdag intet mindre end Danske Mesterskaber
i småkagebagning. Prøvesmagning og bedømmelse foregår i Politikens Hus. Det forlyder ikke, om chefredaktør Tøger Seidenfaden er i bedømmelsesudvalget.

Peter Skaarup
*Folketingsmedlem Peter Skaarup (DF) skal i dag forsvare det danske partis
(anti)-voldskampagne. Det foregår i Århus på Café Kindrødt. Hvorfor ikke Café Blodtud?

Ove Guldberg
*Blandt dagens fødselarer finder vi Ove Guldberg (80 år). Hvis navnet ikke lige ringer en klokke, var hr. Guldberg udenrigsminister i den smalle Venstre-regering midt i 1970'erne.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her