Læsetid: 1 min.

FOLK

28. december 1998

Julio Iglesias
*Den spanske smørsanger Julio Iglesias siger, at hans børn, der alle er i show business, er heldige at have en så berømt far som ham. Lad os håbe, de værdsætter det.

Karin Göring
*Nyhedsoplæseren Susan Stahnke fra tysk tv kan ikke forstå, at hendes chef er efter hende. Først optrådte hun som udfordrende fotomodel i et ugeblad, nu er hun på tale som fru Göring i en Hollywood-film. "En nyhedsoplæser bør have troværdighed," mener chefen.

Missionærer
*Oven på julen indleder missionærer fra mange lande i dag den europæiske missionskonference Mission 99 i Zuidlaren, Holland.

Jyder
*I dag holdes det absolut sidste møde om Jydekompagni-sagen - den med de raske jydske brødre, som bl.a. solgte cykler og lånte rigtig mange penge - når Skifteretten i Herning holder afsluttende skiftesamling i konkursboet.

George Mitchell
*Den tidligere senator George Mitchell er udpeget til at lede en komité, der skal undersøge påstande om, at Salt Lake Citys myndigheder har brugt bestikkelse i et (vellykket) forsøg på at få de olympiske vinterlege i 2002.

George Michael
*Sangeren George Michael har fuldført de 80 timers samfundstjeneste, som han blev idømt efter en pinlig hændelse på et herretoilet i Los Angeles 7. april. Dommeren har givet ham et tilhold om at holde sig væk fra parken, hvor toilettet ligger, i
resten af prøvetiden, ca. 17 måneder.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her