Læsetid: 1 min.

Folk

23. december 1998

Helmut Schmidt
*Den mentholcigaretrygende og cola-drikkende fhv. forbundskansler i det daværende Vesttyskland, socialdemokraten Helmut Schmidt, runder denne onsdag de 80 år. Han var i øvrigt også til snus.

Direktør
*Nej - det er ikke en spøg. Denne den 23. dag i december er samtidig frist for at søge stillingen som direktør for Dansk Juletræsdyrkerforening. Nærmere oplysninger hos Torben Sommer(!)-Larsen på telf. 98 56 63 00.

Statistikere
*I dag står den på gammelt nyt fra talknuserne på Danmarks Statistik - lillejuleaften kan tilbringes med at studere Lønstatistik for offentligt ansatte 1995 og 1996.

James Rubin
*Den amerikanske viceudenrigsminister James Rubin har forstuvet en ankel. Under et ophold i Paris ville han imitere Gene Kelly i filmen Singing in the Rain for sin hustru, CNN-korrespondent Christiana Amanpour. Det skulle han ikke have gjort.

Zinedine Zidane
*Den franske angriber Zinedine Zidane, som scorede to mål for Frankrig i finalen ved VM i fodbold, som blev spillet i Frankrig, har ikke overraskende fået Ballon d'Or-prisen som Årets Fodboldspiller i Europa.

Willy Claes
*En bestikkelsessag kostede den tidligere belgiske økonomiminister Willy Claes jobbet som NATO's generalsekretær. Der ventes at falde dom i sagen i dag.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu