Læsetid: 1 min.

Folk

22. december 1998

Ib Hansen
*Operasangere plejer ikke at få egentlig heltestatus her i landet, så lad os nøjes med at konstatere, at dagens 70 års fødselar, kgl. kammersanger Ib Hansen, er umådeligt populær.

Theodore Pangalos
*Optøning: Trods Grækenlands indgroede modvilje mod, at den selvstændige stat Makedonien hedder Makedonien, besøger den græske udenrigsminister Pangalos i dag lokaliteten.

Statistikere
*I dag foreligger så Forbrugerforventningsundersøgelse december 1998 fra vennerne i Danmarks Statistik. Vi når nok ikke at læse den her midt i julehandelen.

Daniel Canal
*En 14-årig teenager fra Maryland, Daniel Canal, er blevet udskrevet efter at have fået udskiftet i alt tolv organer ved tre operationer i juni i år. Sagen har vakt debat om det etisk forsvarlige i sådanne massetransplantationer.

Backstreet Boys
*Krigsskadeserstatning: En roadie fra staten Virginia sagsøger popgruppen Backstreet Boys for 3 mill. dollar. Han hævder at være blevet såret af en 50 pund tung kanon til affyring af konfetti under forberedelserne til en koncert. Han kræver også erstatning for "emotional distress".

Lady Diana
*Prinsesse Dianas mor, Frances Shand Kydd, siger til bladet Daily Mail, at de gentagne konspirationsteorier omkring datterens død er som at være udsat for "gentagen følelsesmæssig kirurgi uden bedøvelse".

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her