Læsetid: 1 min.

Folk

19. december 1998

Dario Campeotto
*Pigernes aldrende helt, Dario Campeotto, medvirker søndag ved en julekoncert arrangeret af Dansk Kapelmesterforening i Ålborg.

Emily Brontë
*Lørdag er 150-årsdag for Emily Jane Brontës død. I samtiden stod hun noget i skyggen af sine søster, men det er alligevel hendes Stormfulde Højder, som (efter hendes tidlige død) står i den største stråleglans.

Lionel Jospin
*Den franske ministerpræsident aflægger i weekenden et besøg i Quebec. Her viser historien, at franske ledere bør udtale sig med sordin.

Kurdere
*Midt i tumultariske tider fejrer repræsentanter for den kurdiske befrielsesbevægelse i aften i KB Hallen i København 20-året for stiftelsen af Det kurdiske Arbejderparti PKK.

Davy Crockett
*University of Texas har som gave modtaget en dagbog fra slaget om Alamo skrevet af en mexikansk officer. Heri hævdes, at Davy Crockett ikke - som myten siger - kæmpede til døden, men at han blev fanget og henrettet.

Paul McCartney
*En samler har tilbudt at sælge den håndskrevene originaltekst til Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band til ex-Beatle Paul McCartney. McCartney har svaret med et sagsanlæg - han hævder, at manuskriptet er stjålet fra hans hjem i London i enten 1967 eller 1968.

Arnold Schwarzenegger
*Fra filmens verden forlyder det, at det tænkende muskelbundt ligger i forhandlinger om en Terminator 3. Det er Titanic-instruktøren James Cameron, som vil skrive og producere (men ikke instruere) filmen.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu